Katso kaikki kamiinamallit

Yli 250 000 eurooppalaista asiakasta on valinnut ADURO kamiinan lämmönlähteeksi. Tyylikäs Skandinaavinen muotoilu ja enemmän kuin 30 mallia (14 näistä malleista soveltuu myös savuttomiin asuinalueisiin), vaihtoehtoja riittää.

Download

Elegantti LUX mallisto

Uusi kamiinamallisto ottaa parhaiden myydyn 9 sarjan uudelle tasolle, se yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytön parhaalla mahdollisella tavalla. Uusi mallisto on nimeltään Aduro 9 Lux, mallit ovat Aduro 9.3 Lux ja Aduro 9.5 Lux.

Se produkterne her

Uutta – Aduro 15SK 

Uusi kamiina on päällystetty vuolukivellä. Aduro 15SK kamiinassa on kaunis elliptinen muotoilu ja erittäin leveä tulipesä, johon mahtuu jopa 50 cm halko. Leveys ja minimaalinen syvyys, tekevät kamiinasta tyylikkään.

Læs mere om appen her

Uusi savukaasuimuri – Aduro DraftOptimizer

Ilmeneekö ongelmia kun sytytätte kamiinaa?  Savua tulvii huoneeseen kun avaatte luukun? Onko poltto huono ja onko lähiympäristössä epämiellyttävä haju? Me voimme auttaa. Aduro DraftOptimizer takaa tasaisen vedon hormissa ja vähentää savun ja hajun muodostumista.

Læs mere her

 

Uusi esitteemme

Uusi esitteemme on täynnä uutisia, inspiraatiota, ideoita sekä runsaasti tyylikkäitä kamiinoita. Katso esite netistä ja nauti.

Hyvää käsittelyä!

Polta viisaasti, säästä jopa 40%

Lisää puita, sytytä ja anna patentoidun Aduro-Tronic Automatiikan hoitaa loput. Tämä riittää, jotta saavutetaan optimaalinen poltto ja vähennetään puun kulutusta jopa 40%.

Tämä ei helpommaksi muutu.

Download

Aduro Smart Response

Vähemmän puuta ja puhtaammat savukaasut, kun käytät älykästä Aduro Smart Response lämpötila-anturia. Aduro Smart Response on ensimmäinen applikaatio puuta polttaville kamiinoille. Applikaatio valvoo, että kamiinaa poltetaan oikein ja puuta poltetaan optimaalisesti.

Download

Katso meidän nettimyynti

Alkuperäiset varaosat ja lisätarvikkeita voidaan ostaa suoraan Aduro nettikaupasta.

Download

Kaikki puuta polttavasta kamiinasta

Oletko epävarma kamiinan sytyttämisestä? Tarvitsetko opastusta siihen, mikä polttoaine on kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin? Nettisivuilla www.tips.adurofire.com löydät artikkeleita ja hyviä neuvoja kamiina käyttöön. Kamiina käyttö voi olla myös helppoa ja hauskaa.