Aduro ulkotakka

Aduron uusi ulkotakka sopii täydellisesti leppoisaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Ulkotakka on oiva kokoontumispaikka, jonka ääressä voit nauttia lämpimistä kesäilloista terassilla.  

Materiaali
Ulkotakka on valmistettu 3 mm säänkestävästä teräksestä (cortenateräs), joka patinoituu ulkona sään vaikutuksesta. Auringon, tuulen ja sateen altistuksessa ulkotakan pintaan muodostuu ruostekerros, joka on erittäin kestävä.  

Patinoitumisen nopeuttaminen
Voit myös nopeuttaa ulkotakan patinoitumista. Valmistaa vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti ulkotakan pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.  

Mitat (KxLxS): 124 x 60 x 58 cm 
Paino: 32 kg  

Lisävarusteet
Ulkotakkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jossa on kolme eri korkeudensäätöä. Ritilä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on puukahvat. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle.

Design

Ulkotakan muotoilusta vastaa tanskalainen arkkitehti Torben Madsen. Hän kuvaa ulkotakkaa näin:   

"Ulkotakassa hehkuvat kekäleet tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä illanviettoon. Keilanmuotoinen ulkotakka ja etulevy toimivat kuin savupiippu, ja sen ansiosta savu ei haittaa ihmisiä vaan nousee suoraan ylös. Ulkotakassa voi myös grillata suoraan puuhiilloksella. Takkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jonka korkeutta voi säätää kolmelle eri tasolle. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle. Ulkotakan dynaaminen muoto ja liekehtivän punaiset pinnat pukevat jokaista terassia ja puutarhaa - myös silloin kun takka ei ole käytössä."

Grillit ja ulkokeittiöt

Moduleista rakentuvaa muotoilua

Aduron ulkokeittiökonsepti antaa sinulle uusia mahdollisuuksia luoda täydellinen työpiste terassille - yksilöllinen ja herkullinen. Kymmenen erilaista modulia antavat lukemattomia yhdistelyvaihtoehtoja. Tuotesarjassa on sekä lyhyitä että pitkiä moduleja, joissa on yhdistetty grillimoduli, astianpesupiste ja kaappi. Grillimoduliin voi asentaa Aduro-pallokaasugrillin tai Weber-pallogrillin (57 cm).

Monipuolinen kaasugrilli

Aduron kaasugrilli antaa sinulle täysin uusia mahdollisuuksia terassiruoanlaittoon. Patentoidun kaasujärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä monenlaista ruokaa - pihvejä, kalaa, pizzaa ja wokkiruokaa. Grillissä valmistat helposti terveellistä ja maukasta ruokaa. Ruoasta tihkuva rasva ei aiheuta kaasugrillissä palovaaraa. Aduron kaasugrilli lämpenee nopeasti, ja se on käyttövalmis 2 minuutissa. Myös grillin puhdistaminen on helppoa ja nopeaa.

Grillin lisävarusteet
Herkullinen gourmetsetti on ihanteellinen pallogrillin lisävaruste. Se koostuu kahdesta osasta: pizza- ja kala-äyriäispannu (à˜40 cm) sekä yleispannu (à˜39 cm). Näillä pannuilla voit kypsentää vihanneksia, valmistaa paellaa, risottoa, kalaa, pizzaa ja monia muita ruokalajeja.