Aduro ulkotakka

Aduron uusi ulkotakka sopii täydellisesti leppoisaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Ulkotakka on oiva kokoontumispaikka, jonka ääressä voit nauttia lämpimistä kesäilloista terassilla.  

Materiaali
Ulkotakka on valmistettu 3 mm säänkestävästä teräksestä (cortenateräs), joka patinoituu ulkona sään vaikutuksesta. Auringon, tuulen ja sateen altistuksessa ulkotakan pintaan muodostuu ruostekerros, joka on erittäin kestävä.  

Patinoitumisen nopeuttaminen
Voit myös nopeuttaa ulkotakan patinoitumista. Valmistaa vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti ulkotakan pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.  

Mitat (KxLxS): 124 x 60 x 58 cm 
Paino: 32 kg  

Lisävarusteet
Ulkotakkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jossa on kolme eri korkeudensäätöä. Ritilä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on puukahvat. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle.

Design

Ulkotakan muotoilusta vastaa tanskalainen arkkitehti Torben Madsen. Hän kuvaa ulkotakkaa näin:   

"Ulkotakassa hehkuvat kekäleet tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä illanviettoon. Keilanmuotoinen ulkotakka ja etulevy toimivat kuin savupiippu, ja sen ansiosta savu ei haittaa ihmisiä vaan nousee suoraan ylös. Ulkotakassa voi myös grillata suoraan puuhiilloksella. Takkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jonka korkeutta voi säätää kolmelle eri tasolle. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle. Ulkotakan dynaaminen muoto ja liekehtivän punaiset pinnat pukevat jokaista terassia ja puutarhaa - myös silloin kun takka ei ole käytössä."