Pizzauuni Adurolta – Täydellisen pizzan paistoon

Aduro Prisma Pizzauunin on suunnitellut palkittu tanskalainen muotoilija Torben Madsen. Aduro Prisma Pizzauuni on funktionaalinen ja tyylikäs pihakaluste, joka toimii niin pizzauunina kuin tulisijanakin.

  • Aito kiviuuni korkealla lämpötilalla
  • Sopii täydellisesti pizzan paistoon
  • Tanskalainen design

Pizzauuni on päällystetty sisältä kuumankestävällä kivellä, joka varastoi lämpöä ja pitää lämpötilan juuri leivontaan sopivana. Pizzauunissa käytetään pienempiä polttopuita. Tuli/hiillos työnnetään riittävän ajan kuluttua sivuun, ja pizza voidaan paistaa. Luukku voidaan myös irrottaa, jolloin pizzauunia voidaan käyttää ulkotakkana.

Materiaalit

Pizzauunista on saatavilla kaksi eri versiota, joista toinen on valmistettu mustasta laatuteräksestä ja toinen säänkestävästä teräksestä:

Aduro Pizza oven, black
Pizza Oven, corten steel

Säänkestävä teräs eli corten-teräs saa ajan myötä sateen, tuulen ja auringon vaikutuksesta kauniin patinapinnan. Uunin pinnalle muodostuu ainutlaatuinen ruostepinnoite, joka on erittäin kestävä. Molempien versioiden voidaan antaa seistä ulkona ympäri vuoden.

Patinoitumisen nopeuttaminen

Voit myös nopeuttaa pizzauunin patinoitumista. Valmista vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti uunin pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.

Mitat (KxLxS): 69,7 x 72 x 72 cm 
Paino: 98 kg

Täydellinen työskentelykorkeus pizzauunille

Hyvän työskentelykorkeuden varmistamiseksi Torben Madsen on suunnitellut myös ”Aduro Prisma, Base” -korokkeen, joka nostaa pizzauunin ihanteelliselle korkeudelle pizzanpaistoa varten. Samalla se toimii koristeellisena polttopuiden säilytyspaikkana.

Materiaali: musta laatuteräs
Mitat (KxLxS): 59,3 x 71,3 x 71,3 cm 
Paino: 23 kg

Voit ostaa Aduro Prisma Pizzauunin -tulisijan verkkokaupastamme:

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Aduro Pizza Oven with base