Ilmainen takuurekisteröinti

Onnittelut uudesta Aduro-takastasi!

Sinulla on mahdollisuus laajentaa takkasi takuuta kahdesta viiteen vuoteen. Kun rekisteröit takkasi, tarjoaa Aduro laajennetun 5 vuoden tuotetakuun (EI KOSKE Aduro Hybridiä tai Aduro-pellettiuunia). Sinun tulee rekisteröidä takkasi 5 kuukauden kuluessa ostopäivästä lukien (laskun päivämäärästä). Muista säästää myös alkuperäinen kuitti. Ilman rekisteröintiä sinulla on kahden vuoden reklamaatio-oikeus.

Voit rekisteröidä takkasi alla olevan linkin kautta. Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, pyydämme sinua täyttämään kaikki tiedot mahdollisimman huolellisesti.

Takuu ei kata:

  • Takan väärästä asennuksesta tai käytöstä johtuvia vahinkoja, kuten liian kuumaksi lämmittämisestä tai puuttuvasta huollosta ja ylläpidosta johtuvia vaurioita.
  • Irto-osia eikä kuluvia osia (tulenkestävät kivet, lasiosat, tiivisteet, kiskot, maalatut pinnat, valurautaritilät ja kahvat), sillä nämä osat kuluvat tavallisessa käytössä. Varaosia voi ostaa verkkokaupastamme webshop.
  • Vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet (kondenssi)vedestä savupiipussa ja sen läheisyydessä, liian hyvästä tai huonosta vedosta ja ylläpidon/puhdistuksen laiminlyönnistä.
  • Takuuajan puitteissa tehtyjen korjausten yhteydessä tehtyä irrotusta tai uudelleenasennusta.
  • Takuuajan puitteissa tehtyjen korjausten aiheuttamia kuljetuskustannuksia.
  • Ulkoisten tekijöiden tai esineiden takalle aiheuttamia vahinkoja.

Tuotenumero:

Tarvitset tuotantonumeron takuun rekisteröimiseksi. Näin löydät tuotenumeron on tyyppikilvestä.

Huomaathan, että kansainvälisestä verkkokaupasta hankituilla tai eri maahan kuin ostomaahan asennetuilla takoilla on vain pakollinen lakisääteinen takuu eikä niille voi saada laajennettua takuuta.

Benelux-maista hankitut takat, jotka asennetaan joko Belgiaan, Hollantiin tai Luxemburgiin ovat kelvollisia saamaan laajennetun takuun, jos se on saatavilla. Takat, jotka on hankittu mistä tahansa Euroopan maasta ja asennettu San Marinoon, Vatikaanivaltioon, Gibraltarille, Andorraan, Monacoon, Liechtensteiniin, Maltalle tai Kyprokselle, ovat kelvollisia saamaan laajennetun takuun, jos se on saatavilla.


ALOITA TAKUUREKISTERÖINTI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ