handjobhd.orghandjob-sex.orgticklingclub.comextremefoot.net

Tietosuojakäytäntö

Aduro.fi:n rekisterinpitäjä on Aduro A/S.

Verkkosivuston yleinen tietosuojakäytäntö

Voit käyttää Aduron verkkosivustoa paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Seuraavassa kuvaillaan tietoja, joita keräämme oletusarvoisesti aina käydessäsi sivustoilla. Jos rekisteröidyt johonkin palveluistamme tai otat meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen, saat yksityiskohtaisia tietoja siitä, kuinka tietojasi käsitellään rekisteröinnin tai yhteydenoton yhteydessä.

Rekisterinpitäjän ja tietosuojavaltuutetun henkilöllisyys ja yhteystiedot

Aduro A/S on vastuussa sinuun liittyvien henkilötietojen käsittelystä sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten nojalla.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä Aduroon kirjoittamalla osoitteeseen info@aduro.dk.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Kun saavut Aduron verkkosivustolle, selaimesi on teknisesti määritetty lähettämään seuraavat tiedot ("lokitiedot") automaattisesti verkkopalvelimellemme, minkä jälkeen ne tallennetaan lokitiedostoihin:

  • Päivämäärä, jolloin vierailit verkkosivustolla
  • Kellonaika, jolloin vierailit verkkosivustolla
  • Viittaavan verkkosivuston osoite
  • Ladattu tiedosto
  • Siirretyn datan määrä
  • Selaimen tyyppi ja versio
  • Käyttöjärjestelmä
  • IP-osoite
  • Internet-palveluntarjoajasi verkkotunnus

Nämä ovat yksinomaan sellaisia tietoja, joista sinua ei voi tunnistaa. Nämä tiedot ovat teknisistä syistä tarpeen pyydetyn sisällön toimittamiseksi, ja tietojen kerääminen on välttämätön osa verkkosivustojen käyttöä. Lokitietoja käytetään yksinomaan tilastojen analysointiin ja verkkosivustomme ja sen toimintojen parantamiseen. 

Tallennamme muita henkilötietoja vain siinä tapauksessa, että annat kyseiset henkilötiedot meille itse esimerkiksi rekisteröinnin tai yhteydenottolomakkeen lähettämisen yhteydessä ja vain siinä määrin kuin se on sallittua antamasi suostumuksen tai voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Sinulla ei ole lakisääteistä eikä sopimuksellista velvoitetta antaa henkilötietojasi. On kuitenkin mahdollista, että tietyt tarjoamamme palvelut tai toiminnot verkkosivuillamme edellyttävät henkilötietojen antamista. Jos et anna henkilötietojasi, kaikki sivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä tai ne ovat käytettävissä vain osittain.

Evästeet

Käytämme evästeitä ja seurantapikseleitä kerätäksemme tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoa. Näin voimme räätälöidä verkkosivustomme käyttäjien tarpeiden mukaan. 
Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten siirtämiseen tietokoneellesi. Evästeiden sisältämien tietojen avulla voimme yksinkertaistaa navigointia ja helpottaa verkkosivustojemme näkymistä oikein.

Jokaisella verkkosivustolla on oma evästelauseke, josta käyttäjä voi tarkistaa, miten evästeitä käytetään kyseisellä verkkosivustolla. 

Pääsääntöisesti evästeet auttavat sinua saamaan paremman käyttäjäkokemuksen verkkosivustoilla, joita käytät.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman nimenomaista etukäteen antamaasi suostumusta (esim. Aduro GO -lomake), emmekä kerää tällaisia tietoja muussa tapauksessa kuin silloin kun olet itse antanut tiedot rekisteröinnin, oston tai kyselyn yhteydessä.

Linkit muille verkkosivustoille
Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko näiden verkkosivustojen ylläpitäjät tietosuojamääräyksiä.

Kuinka kauan Aduro säilyttää henkilötietojasi? 

Aduro säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tavoitteiden täyttämiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. 

Sinun tietosuojaoikeutesi

Jos haluat pyytää rekisteriotteen Aduron järjestelmässä olevista sinua koskevista henkilötiedoista, lähetä pyyntö osoitteeseen info@aduro.dk. Jos rekisteröidyt tiedot ovat virheellisiä tai haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, voit ottaa yhteyttä samaan osoitteeseen. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme, ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilötietolain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että Adurolla ei välttämättä ole velvollisuutta toteuttaa tietojen poistoon, käsittelyn rajoittamiseen ja vastustamiseen tai tietojen siirtämiseen liittyviä pyyntöjä. Aduron lailliset velvoitteet ja tällaisiin oikeuksiin liittyvät poikkeukset arvioidaan tapauskohtaisesti.