Aduro-lisävarusteet

Meiltä löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet takkauuneihin, pellettiuuneihin ja hybridiuuneihin.

Lisävarusteemme on suunniteltu parantamaan takkauunien, pellettiuunien ja hybridiuunien käyttökokemusta. Käytännöllisten takkasettien avulla takan puhdistaminen on helppoa, sytytystarvikkeilla takan sytyttäminen käy näppärästi, ja puukoreissa säilytät puut tyylikkäästi käden ulottuvilla.

Aduro työskentelee jatkuvasti kehittääkseen tuotteita, jotka helpottavat hyvän palamisen saavuttamista. Aduro Smart Response on älykäs lämpömittari, jonka avulla palamista voi seurata ja optimoida älypuhelimella. Aduro-raitisilmasarja mahdollistaa ilman johtamisen ulkoa suoraan tulipesään, mikä varmistaa riittävän palamisilman.

Voit lukea lisää kaikista lisävarusteistamme alta tai siirtyä suoraan Aduro Hybridin lisävarusteisiin tai Aduro-pellettiuunien lisävarusteisiin.

Aduro Smart Response - Älykäs lämpömittari takkauuniin

Aduro Smart Responsella saat puhtaamman palamisen, vähemmän savua savupiipusta ja enemmän lämpöä rahoillasi. Lämpömittari lähettää ajankohtaiset tiedot palamisesta suoraan älypuhelimeesi tai tablettiisi, takkauunin merkistä tai mallista riippumatta. Aduro Smart Responsella saat puhtaamman palamisen, vähemmän savua savupiipusta ja enemmän lämpöä rahoillasi.

LUE LISÄÄ

TOP