Tietoja Adurosta

Aduro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi takkauuneja, hybridiuuneja ja pellettiuuneja ja on onnistunut saavuttamaan aseman viiden suurimman takkauunien valmistajan joukossa Euroopassa. Erikoistumme kehittämään huipputeknisiä takkauuneja, joissa on modernit palamisperiaatteet, ja jotka ovat myös käyttäjäystävällisiä. Innovatiiviset ratkaisumme ovat johtaneet patentteihin useissa tuotteissa, ja visiomme on pysyä markkinoiden edelläkävijöinä. Emme tingi tuotteen laadusta ja pyrimme aina yhdistämään estetiikan houkutteleviin hintoihin. Siksi yli 400 000 eurooppalaisella on Aduro-uuni kotonaan.

Aduro ja ympäristö
Valikoimastamme löydät tanskalaisarkkitehtien suunnittelemat modernit ja ympäristöystävälliset takkauunit. Ne kaikki täyttävät Ecodesign 2022 -vaatimukset. Helpotamme elämää ympäristöystävällisillä uuneilla, joissa tuli palaa puhtaasti ja mahdollisimman pienillä hiilidioksidi- ja hiukkaspäästöillä. Kaikissa Aduro-takkauuneissa ja hybridiuuneissa on automaattinen ilmansyöttö, joka varmistaa puhtaan palamisen vaivattomasti. Kun puuta poltetaan oikealla tavalla, Aduro-takkauuni on hiilineutraali lämmönlähde – jokainen uunimme säästää ympäristöä keskimäärin 4 tonnin hiilidioksidipäästöiltä.

Lämmittäessäsi polttopuilla käytät uusiutuvaa energiaa, sillä puu sitoo hiilidioksidia kasvaessaan. Lahoavasta ja palavasta puusta vapautuu ilmakehään ainoastaan tuo sama hiilidioksidimäärä – ei enempää. Aduro huolehtii metsistä uudistamalla niitä kestävän metsänhoidon periaattein. Aduro omistaa suuria kestävästi hoidettuja metsäalueita, joiden arvioidaan tuottavan vuosittain 10 000 Aduro-takkauunin kulutusta vastaavan määrän puuta. Lue lisää Aduron kestävän metsänhoidon periaatteista täältä.

Eurooppalaisen ympäristöpalkinnon voittaja 2018
Aduro on voittanut arvostetun European Business Award for the Environment -kilpailun kansallisen osakilpailun vuonna 2018. Palkinto myönnettiin innovatiivisesta ja kestävästä Aduro Hybrid -tuotteesta luokassa ”Kestävät tuotteet ja palvelut”. EU:n ympäristöpalkinto antaa tunnustusta Euroopan ympäristötietoisimmille yrityksille, ja sen tarkoituksena on edistää innovatiivisia ja kestäviä käytäntöjä. Lue lisää palkinnosta täällä.

Kestävä tuotanto
Innovaatio toisensa jälkeen tekee uuneistamme kestäviä – myös liiketoiminnallisesti. Kierrätämme tanskalaisten kotitalouksien muovijätteet valmistaaksemme Aduro-hybridiuunien muovisuppiloita ja muoviosia Ø45-puukoreihimme. Valitsemme uudelleenkäytettäviä materiaaleja, kuten keraamista lasia ja terästä uunien valmistukseen ja sulatamme uudelleen kaikki tuotannon metallijätteet käyttökelpoisiksi osiksi – esim. valurautaritilät. Arvostamme korkeaa laatua, minkä vuoksi Aduro-uunien keskimääräinen käyttöikä on noin 20 vuotta. Tarjoamme lisäksi 10 vuoden varaosatakuun, jotta sinun on helppo huoltaa uuniasi pitkän aikaa. Jos sinun on aika vaihtaa uunisi toiseen, kehotamme lajittelemaan materiaalit ja viemään ne kierrätyspisteeseen, jotta niitä voidaan käyttää jossain muualla. Näin Aduro edistää kestävää tuotantoa – kaikkialla.

Laatua houkuttelevaan hintaan
Niin Tanskassa kuin vientimarkkinoillakin Aduro tunnetaan laadukkaiden sekä yksinkertaisesti ja tyylikkäästi muotoiltujen takkauunien toimittajana. Tehokkuus ja kustannustietoisuus koko arvoketjussa tuotannosta kuluttajalle varmistaa sen, että kuluttaja saa hyvää laatua edulliseen hintaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia takkauuneja, jotka täyttävät kuluttajien vaatimukset muotoilun ja toiminnan suhteen.