Aduro pellettiuunit

Kotisi nopea ja helppo lämmitys 

Aduro-pellettiuunit yhdistävät modernin pohjoismaisen muotoilun parhaaseen mahdolliseen lämpömukavuuteen ja innovatiiviseen teknologiaan. Voit katsella liekkejä, mutta sinun ei tarvitse käsitellä polttopuita. Sinun pitää vain täyttää takkauuni puupelleteillä, ja muutaman minuutin kuluttua voit nähdä liekit ja nauttia lämmöstä. Kaikissa malleissa puhallin voidaan kytkeä hiljaisemmalle tai pois päältä, jos haluat hiljaisen hetken. 

Pellettiuunit voidaan ohjelmoida viikoittain, ja ne toimivat ensisijaisena lämmönlähteenä tai hyvänä lisänä muille lämmönlähteille. 

Aduro-pellettiuunien edut 

  • Tanskalainen muotoilu 
  • Tehokas lämmitys
  • Helppo toiminta takkauunin kosketusnäytöllä. Aduron Wi-Fi-moduulin ansiosta voit ohjata uunia missä tahansa ja milloin tahansa sovelluksen kautta. 
  • Helppo pellettien täyttäminen 
  • Helppo puhdistus ja hoito 
  • Monet mallit ovat ilmatiiviitä, ja niihin voidaan johtaa ilma ulkopuolelta.  

Enemmän lämpöä rahoillasi

Aduro-pellettiuuniin lisätään polttoainetta monta kertaa minuutissa, joten palaminen on aina parempaa kuin perinteisessä takkauunissamme, jossa sytyttäminen tapahtuu joka toinen tunti.

Energiatehokkuus on myös parempi. Pohjoismaisella joutsenmerkillä merkityn takkauunin energiatehokkuus on noin 80 %, kun taas Aduro-takkauuneissa se on noin 90 %. 

Puupellettejä vai polttopuita?

Suuri ero pellettiuunin ja takkauunin välillä ovat etenkin liekit, melutaso ja käyttö. Takkauunin kiehtova tuli on pellettiuunissa korvattu tasaisemmilla liekeillä sekä lämpöä jakavan puhaltimen äänellä. Toisaalta vältyt polttopuiden pilkkomiselta ja sytyttämiseltä, jos valitse pellettiuunin. Sinun pitää vain täyttää takkauuni puupelleteillä, ja teknologia hoitaa loput. Pellettiuunia voidaan tyypillisesti polttaa noin 24 tuntia yhdellä täytöllä – ja usein monta päivää ilman puhdistusta.   

Joissakin tapauksissa, kuten Aduro P2 -takkauunissa, puhaltimet on korvattu luonnollisella ilmankierrolla, joka jakaa kuuman ilman tasaisesti huoneeseen. 
Jos haluat puupellettien mukavuuden ja polttopuiden kauniit liekit samassa takkauunissa, Hybrid-sarjamme on oikea valinta sinulle. Se yhdistää kaksi maailmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää täältä

Huoltotarkistus

Pellettiuuni vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja ammattilaisen tekemän huoltotarkistuksen kerran vuodessa. 

TOP