Reklamaatio-oikeus Asgård-takkauunit

Onnittelut uudesta Asgård-takastasi!

Reklamaatio-oikeus 3-vuotta

Tavaroiden myyntilain mukaisesti sinulla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus tuotteesi ostopäivästä alkaen*. Todisteeksi tarvitaan tuotteen alkuperäinen ostokuitti, josta ilmenee ostopäivämäärä.

Huomautus: Reklamaatio-oikeus ei koske seuraavia:

  • Takan väärästä asennuksesta tai käytöstä johtuvia vahinkoja, kuten liian kuumaksi lämmittämisestä tai puuttuvasta huollosta ja ylläpidosta johtuvia vaurioita. 
  • Irto-osia eikä kuluvia osia (tulenkestävät kivet, lasiosat, tiivisteet, kiskot, maalatut pinnat ja valurautaritilät), sillä nämä osat kuluvat tavallisessa käytössä. Varaosia voi ostaa verkkokaupastamme webshop.
  • Vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet (kondenssi)vedestä savupiipussa ja sen läheisyydessä, liian hyvästä tai huonosta vedosta ja ylläpidon/puhdistuksen laiminlyönnistä.
  • Ulkoisten tekijöiden tai esineiden takalle aiheuttamia vahinkoja

*Muistathan, että reklamaatio-oikeus määräytyy uunin ostomaassa noudatettavan tavaroiden myyntilain mukaan. Uunin huoltopalvelut eivät koske uunia, joka viedään toiseen maahan tai alueelle, joka on kaukana alkuperäisestä ostopaikasta (esim. saarelle). Osta uuni aina siitä maasta tai siltä alueelta, johon aiot asennuttaa sen.