Aduro ulkotakka - Täydellinen puutarhatakka

Aduron ulkotulisija on täydellinen mukaviin ja rentoihin hetkiin ulkona ja ihanteellinen kokoontumispaikka lämpiminä kesäiltoina.

Kartion muotoinen muotoilu antaa ulkotulisijalle savupiippuvaikutuksen, joten savu ei pääse häiritsemään, ja suuri aukko antaa kauniin näkymän liekkeihin.

Materiaali: Ulkotakasta on saatavilla kaksi eri versiota, joista toinen on valmistettu mustasta laatuteräksestä ja toinen säänkestävästä teräksestä. Molempien versioiden voidaan antaa seistä ulkona ympäri vuoden.
Mitat (KxLxS): 124 x 60 x 58 cm 
Paino: 32 kg

Tanskalainen muotoilu

Ulkotulisijan on suunnitellut palkittu tanskalainen arkkitehti Torben Madsen, joka teki paljon töitä takkauunin muotoilun ja toiminnan eteen: ”Dynaamisen muotonsa ansiosta ulkotulija toimii myös koristeellisena sisäelementtinä ulkotilassa – ja sopii mihin tahansa terassille”, hän sanoo.

Corten-teräs

Säänkestävä teräs eli corten-teräs saa ajan myötä sateen, tuulen ja auringon vaikutuksesta kauniin patinapinnan. Ulkotakan pinnalle muodostuu ainutlaatuinen ruostepinnoite, joka on erittäin kestävä.

Patinoitumisen nopeuttaminen
Voit myös nopeuttaa ulkotakan patinoitumista. Valmista vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti ulkotakan pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.

Lisävarusteet

Ulkotakkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jossa on kolme eri korkeudensäätöä. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle. Ritilä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on puukahvat. Voit ostaa grilliritilän verkkokaupastamme täältä.

TOP