• Kuvaus
  • Asennus
  • Edut

Aduro Smart Response – Älykäs lämpömittari takkauuniisi

Haluatko saavuttaa puhtaimman mahdollisen palamisen?
Ja lähettää vähemmän savua naapurustoon?
Haluatko saada enemmän lämpöä rahoillasi ja parhaan mahdollisen hyödyn polttopuistasi?
Ja samalla käyttää mahdollisimman vähän aikaa palamisprosessiin?

Aduron jatkuvan kehityksen ansiosta, voit nyt käyttää Aduro Smart Responsen patentoitua teknologiaa takkauunissasi merkistä tai mallista riippumatta.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Henkilökohtainen apuvälineesi takan polttamiseen

Aduro takkauunin käyttö helpottuu - uusi sovellus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn irti takastasi.

Aduro Smart Responsella älypuhelimesi tai tablettisi valvoo takkauunin toimintaa ja varmistaa näin, että takka toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Aduro Smart Response on yksikkö, jonka kaksi anturia kommunikoivat langattomasti älypuhelin- tai tablettisovelluksen kanssa. Anturit valvovat palamisprosessia ja sovellus ohjeistaa sinua oikeaan käyttötapaan aiempia tietoja hyödyntäen. Sovellus ilmoittaa esimerkiksi koska tulee lisätä puuta, mikä on takkauunin lämpötila ja polttaako takka liian kovalla tai liian pienellä lämpötilalla.

Aduro Smart Responsen avulla kotisi lämmittäminen helpottuu ja saavutat optimaalisen palamisen. Säästä aikaa, rahaa ja energiaa varmistamalla takkauunisi oikeanlainen käyttö.

Kuinka ratkaisu toimii?

Kiitos lukuisten testien Danish Technological Instituutin kanssa, Aduro on koonnut kaikkein tärkeimmän datan palamisesta luodakseen algoritmin, joka tuo optimaalisen palamisen salaisuuden suoraan älypuhelimesi tai tablettisi näytölle.

Oikean tuloksen varmistamiseksi, sinun tulee täyttää tietyt arvot, jotka ovat saatavilla takkauunin tunnistuslevyssä tai manuaalissa. Sovellus näyttää yksilölliset vinkit, kuinka optimoida takkauunisi käyttö ja ilmoittaa, milloin puuta täytyy lisätä ja onko palaminen optimaalista.

Huomaa: sovelluksessa näkyvä lämpötila voi erota omasta lämpötilan mittauksestasi. Aduro Smart Response prosessoi mitatun lämpötilan algoritmissa, joka arvioi savukaasun lämpötilan savupiipussa.

Aduro Smart Responsesta löydät interaktiivisia oppaita polttopuilla lämmittämisestä ja systeemin, joka seuraa sekä arkistoi takkasi toimintakykyä ja mahdollistaa sinun vertaamaan tuloksiasi tuhansien muiden käyttäjien kanssa ympäri Eurooppaa.

Aduro Smart Responsen kanssa yhteensopivat laitteet:

  • iPhone (kaikki mallit 5. gen. jälkeen)
  • iPod Touch 6. gen.
  • iPad 4. gen.
  • Android (kaikki versiot 5.0 jälkeen)

Huomioi, että Aduro Smart Response käy KAIKKIIN TAKKAUUNEIHIN MERKISTÄ TAI MALLISTA RIIPPUMATTA. Joka tapauksessa, sinulla täytyy olla pääsy savupiippuun, jotta lämpötilasensorit saa asennettua.

Pakkaus sisältää

  • Langattoman lämpötilalähettimen kahdella anturilla
  • Pikaoppaan

Lähetin toimii 3x AAA paristolla. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.
Ilmainen sovelluksen lataaminen AppStoressa tai GooglePlayssa.
Siirtää dataa Bluetooth Low Energyn kautta

Rasian asentaminen

Sovelluksesta löydät tarkan ohjeen anturirasian ja lämpötila-anturin asettamiseen kaikissa Aduro-malleissa.

Kun asennat Aduro Smart Responsen muihin kuin Aduro-malleihin, katso alla:

ASR-anturirasia on varustettu magneeteilla, jotta sekä lämpötilatunnistin, sytytysanturi ja Bluetooth-rasia voidaan sijoittaa takkauuniin ilman työkaluja. Voit mahdollisesti piilottaa johdon takkauunin ulkoseinän taakse. Lämpötila-anturi pitää asettaa siten, että mitta A on 10 cm, katso kuva.

Kytkin B voidaan sijoittaa sinne, minne ajattelet sen sopivan parhaiten. Se on aktivoitava joka kerta, kun laitat polttopuita takkauuniin. Se voidaan aktivoida sormella, pellillä tai voit käyttää luukkua. Kaikki tiedot löytyvät sovelluksessa olevasta käyttöohjeesta.

Komponenttien sijoittaminen

Lähikuva kohta B

Edut

Katso alla Aduro Smart Responsen käyttämisen edut.

TOP