Aduro-takkauuneja koskeva reklamaatio-oikeus

Onnittelut uudesta Aduro-takastasi!

Reklamaatio-oikeus 3-vuotta

Tavaroiden myyntilain mukaisesti sinulla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus tuotteesi ostopäivästä alkaen*. Todisteeksi tarvitaan tuotteen alkuperäinen ostokuitti, josta ilmenee ostopäivämäärä.

Huomautus: Reklamaatio-oikeus ei koske seuraavia:

  • Takan väärästä asennuksesta tai käytöstä johtuvia vahinkoja, kuten liian kuumaksi lämmittämisestä tai puuttuvasta huollosta ja ylläpidosta johtuvia vaurioita.
  • Irto-osia eikä kuluvia osia (tulenkestävät kivet, lasiosat, tiivisteet, kiskot, maalatut pinnat ja valurautaritilät), sillä nämä osat kuluvat tavallisessa käytössä. Varaosia voi ostaa verkkokaupastamme webshop.
  • Vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet (kondenssi)vedestä savupiipussa ja sen läheisyydessä, liian hyvästä tai huonosta vedosta ja ylläpidon/puhdistuksen laiminlyönnistä.
  • Ulkoisten tekijöiden tai esineiden takalle aiheuttamia vahinkoja.

+ 2 vuoden pidennetty takuu

Tiesitkö, että saat maksuttoman reklamaatio-oikeuden lisäksi 2 vuoden pidennetyn takuun?

Saat nämä edut:

  • 2 vuoden pidennetty takuu kattaa valmistusvirheet, jotka ovat kuitenkin epätodennäköisiä
  • Saat nopeampaa asiakaspalvelua, sillä uunisi tiedot ovat jo tiedossamme
  • Kuittisi on hyvässä tallessa verkkopalvelussamme
  • Kerran kuukaudessa saapuva uutiskirje sisältää tuoreimmat uutiset ja käteviä vinkkejä mm. puulämmitykseen ja uunien huoltoon

Koskee vain Aduro-takkauuneja. Ei koske hybridi tai pellettiuuneja eikä Asgård-uuneja.


JATKA TAKUUAIKAA


Täytä lomake viimeistään viisi kuukautta ostopäivästä (laskun päivämäärä), ja pidennetty takuuaika alkaa reklamaatio-oikeutesi viimeisestä voimassaolopäivästä. Tarvitset tuotteen valmistusnumeron takuun rekisteröintiä varten. Täältä löydät valmistusnumeron.

*Muistathan, että reklamaatio-oikeus määräytyy uunin ostomaassa noudatettavan tavaroiden myyntilain mukaan. Laajennettu takuu tai uunin huoltopalvelut eivät koske uunia, joka viedään toiseen maahan tai alueelle, joka on kaukana alkuperäisestä ostopaikasta (esim. saarelle). Osta uuni aina siitä maasta tai siltä alueelta, johon aiot asennuttaa sen.