Aduro Hybrid - Yhdistetty pelletti- ja takkauuni

Aduro Hybrid ei ole pelletti- eikä takkauuni, vaan nimensä mukaisesti hybridi. Yhdistelmä. Aduro Hybrid antaa mahdollisuuden vaihdella kahden maailman parhaiden puolien välillä puupellettien tarjotessa ympäristöystävällistä lämmitystä ja polttopuiden luodessa tunnelmaa.

Voit käyttää Aduro Hybridiä klassisena ympäristöystävällisenä takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja oikean puun viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Hybridiuunin pellettiosa antaa lisäksi uusia mahdollisuuksia. Voit hyvällä omallatunnolla polttaa sitä yöllä ja lämmittää talon, kun et ole kotona. Kaiken kaikkiaan Aduro Hybrid -sara edustaa uudenlaista takkauunia, jossa on hyvä käyttäjäystävällisyys ja edistynyt tekniikka yhdistyvät tyylikkääseen, pohjoismaiseen muotoiluun. 

EU:n ympäristöpalkinnon voittaja 2018
Aduro Hybrid ei ole enää maailmanuutuus, vaan sen on yksi Euroopan myydyimmistä hybridiuuneista. Uunin on suunnitellut tanskalainen suunnittelija Casper Storm, ja sitä on myyty yli 5 000 kappaletta Euroopassa.

Kesäkuussa 2018 hybridiuuni sai arvostetun European Business Award for the Environment -ympäristöpalkinnon ”Kestävät tuotteet ja palvelut” -kategoriassa. Aduro Hybrid vähentää päästöjä merkittävästi jopa parhaisiin takkauuneihin verrattuna automaattisesti ohjatun pellettien polttamisen ansiosta.

 

Aduro H1

Aduro H1

Aduro H1, jossa tulen näkee 180 astetta ympäriinsä.

LUE LISÄÄ

Aduro H2

Aduro H2

Aduro H2 ilman sivulasia voidaan asettaa lähemmäs palavia materiaaleja.

LUE LISÄÄ