Aduro Hybrid – Tulevaisuuden takkauuni

Aduro Hybrid ei ole pelletti- eikä takkauuni, vaan nimensä mukaisesti hybridi. Yhdistelmä. Aduro Hybrid antaa mahdollisuuden vaihdella kahden maailman parhaiden puolien välillä puupellettien tarjotessa ympäristöystävällistä lämmitystä ja polttopuiden luodessa tunnelmaa.

Voit käyttää Aduro Hybridiä klassisena ympäristöystävällisenä takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja oikean puun viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Hybridiuunin pellettiosa antaa lisäksi uusia mahdollisuuksia. Voit hyvällä omallatunnolla polttaa takkauunia yöllä ja lämmittää talon, kun et ole kotona. Kaiken kaikkiaan Aduro Hybrid -sarja edustaa uudenlaista takkauunityyppiä, jossa käyttäjäystävällisyys ja edistyksellinen tekniikka yhdistyvät tyylikkääseen, pohjoismaiseen muotoiluun. Tutustu hybridiuuniemme valikoimaan täällä.

TAMMIKUU 2021 – Lanseeraamme Aduro Hybrid version 2 (koskee kaikkia Hybridiuuneja)

Tulisijamaailman mullistanut takkauuni on nyt entistäkin parempi. Parannuksia ei voi nähdä paljain silmin, mutta ne huomaa käytössä:

     ✓ Suorituskyky: optimoitu poltto / paranneltu siirtoruuvi pellettien kuljetukseen / pellettityypillä
          vähemmän merkitystä
     ✓ Etäkäyttö: parempi WiFi-yhteensopivuus ja nopeampi yhteydenmuodostus
     ✓ Sovellus: lämmitystehon hienosäätö ja aikataulutus (1 tunnin välein).

Käytetyimpiä hybridiuuneja on poltettu 4 400 tuntia vuodessa, mikä vastaa 183 päivän ympärivuorokautista käyttöä. Lue lisää Hybridiuunin ainutlaatuisista ominaisuuksista alla.