Aduro Hybrid – Tulevaisuuden takkauuni

Aduro Hybrid yhdistää kahden maailman parhaat puolet – saat puupellettien helpon ja tehokkaan palamisen sekä takkatulen mukavan tunnelman. Voit käyttää Aduro Hybrid -takkauunia klassisena takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja oikean puun viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Hybridiuunin pellettiosa antaa lisäksi uusia mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi jättää takan yöksi palamaan, jolloin se on lämmin, kun heräät seuraavana aamuna tai lämmittää talon, kun et ole kotona.

Aduro Hybrid on yksi Euroopan myydyimmistä hybridiuuneista. Käytetyimpiä hybridiuuneja on poltettu yli 4 400 tuntia vuodessa, mikä vastaa 183 päivän käyttöä päivin ja öin. Uuni, joka mullisti maailman odotukset takkauunille, on saanut useita patentteja.

Kaiken kaikkiaan Aduro Hybrid -sarja edustaa uudenlaista takkauunityyppiä, jossa käyttäjäystävällisyys ja edistyksellinen tekniikka yhdistyvät tyylikkääseen, pohjoismaiseen muotoiluun. Lue lisää Hybridiuunin ainutlaatuisista ominaisuuksista alla.

Tutustu hybridiuuniemme valikoimaan täällä
 

TOP