Aduro Hybrid – Tulevaisuuden takkauuni

Aduro Hybrid ei ole pelletti- eikä takkauuni, vaan nimensä mukaisesti hybridi. Yhdistelmä. Aduro Hybrid antaa mahdollisuuden vaihdella kahden maailman parhaiden puolien välillä puupellettien tarjotessa ympäristöystävällistä lämmitystä ja polttopuiden luodessa tunnelmaa. Voit käyttää Aduro Hybridiä klassisena ympäristöystävällisenä takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja oikean puun viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Hybridiuunin pellettiosa antaa lisäksi uusia mahdollisuuksia. Voit hyvällä omallatunnolla polttaa takkauunia yöllä ja lämmittää talon, kun et ole kotona.

Konseptimme on perusteellisesti testattu. Käytetyimpiä hybridiuuneja on poltettu yli 4 400 tuntia vuodessa, mikä vastaa 183 päivän käyttöä päivin ja öin. Uuni, joka mullisti maailman odotukset takkauunille, on saanut useita patentteja. Aduro Hybrid -uunin versiossa 2 on useita parannuksia, jotka vaikuttavat huomattavasti yleiseen käyttäjäkokemukseen.

Kaiken kaikkiaan Aduro Hybrid -sarja edustaa uudenlaista takkauunityyppiä, jossa käyttäjäystävällisyys ja edistyksellinen tekniikka yhdistyvät tyylikkääseen, pohjoismaiseen muotoiluun. Lue lisää Hybridiuunin ainutlaatuisista ominaisuuksista alla. Tutustu hybridiuuniemme valikoimaan täällä.

TOP