Aduro Fire Ball

Aduro Fire Ball on ulkokäyttöön tarkoitettu kaunis ja elegantti tulisija, joka toimii niin takkana kuin grillinäkin. Pyöreä muotoilu sopii luontevasti terassille tai puutarhaan, ja tulisija toimii erinomaisena keskipisteenä, jonka ympärille koko perheen on mukava kokoontua. Tulisija on valmistettu valuraudasta, mikä antaa sille massiivisen ja rouhean ilmeen. 

Materiaali: Valurauta
Mitat: Ø: 47 cm / K: 25 cm
Paino: 17,5 kg
Sis. grillausritilän.

Luo mukava tunnelma puutarhaan tulisijalla

Lämpötilojen noustessa ja päivän pidentyessä useimmat meistä haluavat oleskella ulkona. Puutarhassa olevan tulisijan ansiosta saat vielä enemmän irti pitkistä, valoisista kesäilloista yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ulkotulisijan ympärille on täydellistä kokoontua, ja voit helposti siirtää Fire Ball -nuotiomaljaa eri paikkoihin puutarhassa. Voit ostaa fire ball -nuotiomaljan verkkokaupastamme täältä.

Valmista herkullista ruokaa Aduro Fire Ball -nuotiomaljalla

Aduro Fire Ball -nuotiomalja toimii myös grillinä. Voit grillata suoraan mukana tulevalla ritilällä, käyttää tulenkestäviä kattiloita ja pannuja ritilällä tai paistaa suoraan hiilloksella. Voit valmistaa upeita ruokia myös suoraan tulella. Katso inspiraatiota alta – veimme tulikorin rannalle valmistaaksemme herkullisia ruokia avotulella.

TOP