Reklamaatio-oikeus Aduro-hybridiuunit ja pellettiuunit

Onnittelut uudesta Aduro Hybrid / pellettitakastasi!

Reklamaatio-oikeus 3-vuotta

Tavaroiden myyntilain mukaisesti sinulla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus tuotteesi ostopäivästä alkaen*. Todisteeksi tarvitaan tuotteen alkuperäinen ostokuitti, josta ilmenee ostopäivämäärä.

Kaikkien pellettiuunien palamisilma ja syöttöruuvin pyörimisnopeus saattavat edellyttää säätöjä toiminnan optimoimiseksi ja tehokkaan, puhtaan palamisen varmistamiseksi. Aduro huoltokumppaneineen valvovat ja säätävät hybridiuuneja Aduro Cloud -pilvipalvelun kautta. Tämä edellyttää sitä, että uuni on Wi-Fi-yhteydessä pilvipalveluun. Tämä tapahtuu ottamalla käyttöön Aduro Hybrid-/Aduro Pellet Stove-sovellus.

Jos sinulla on vaikeuksia saada takkauuni verkkoon, se voi johtua paikallisesta Wi-Fi-yhteydestäsi, reitittimestäsi tai älypuhelimesi asetuksista. Katso ohjeet yhdistämisestä Wi-Fiin asiakaspalvelukeskuksestamme täältä.

Takkauunisi on oltava yhdistettynä verkkoon siinä tapauksessa, että haluat tehdä reklamaation palamisesta tai toiminnasta, mutta Aduron vastuulla ei ole yhteyden varmistaminen. Voit tilata huoltokäynnin joltain huoltokumppaniltamme saadaksesi takkauunin verkkoon.

Huomautus: Reklamaatio-oikeus ei koske seuraavia:

  1. Takan väärästä asennuksesta tai käytöstä johtuvia vahinkoja, kuten liian kuumaksi lämmittämisestä tai puuttuvasta huollosta ja ylläpidosta (mukaan lukien pakolliset huoltokäynnit) johtuvia vaurioita. 
  2. Irto-osia eikä kuluvia osia (tulenkestävät kivet, lasiosat, tiivisteet, kiskot, maalatut pinnat, sähkösytyttimet, anturit/kytkimet, tulipesät ja valurautaritilät/-polttimet), sillä nämä osat kuluvat tavallisessa käytössä. Varaosia voi ostaa verkkokaupastamme webshop.
  3. Vahingot, jotka johtuvat sähkön ylikuormituksesta, (kondensaatio)vedestä savupiipussa ja sen ympärillä, savupiipun liiallisesta tai liian vähäisestä vedosta ja savupiipun/savuputken/asennuksen puutteellisesta huollosta/puhdistuksesta.
  4. Ulkoisten tekijöiden tai esineiden takalle aiheuttamia vahinkoja.

LUE LISÄÄ

*Muistathan, että reklamaatio-oikeus määräytyy uunin ostomaassa noudatettavan tavaroiden myyntilain mukaan. Uunin huoltopalvelut eivät koske uunia, joka viedään toiseen maahan tai alueelle, joka on kaukana alkuperäisestä ostopaikasta (esim. saarelle). Osta uuni aina siitä maasta tai siltä alueelta, johon aiot asennuttaa sen.