Aduro P1.4

Aduro P1.4 on pyöreä pellettitakka, jonka muotokieli on puhdaslinjaisen pohjoismainen. Takan valkoiset lasiset sivut luovat tyylikkään kontrastin takan mustalle lasiluukulle. Integroitu Wi-Fi-moduuli tekee takan ohjaamisesta helppoa, olit sitten missä tahansa. Takassa on viisi eri käyttötasoa, joista taso 1 on hiljainen... Lue lisää

Haluatko ostoksille?

Voit ostaa takkauunin jälleenmyyjiltämme. Lista kaikista jälleenmyyjistämme löytyy täältä.

  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Tähän liittyviä tuotteita

Aduro P1.4 on pyöreä pellettitakka, jonka muotokieli on puhdaslinjaisen pohjoismainen. Takan valkoiset lasiset sivut luovat tyylikkään kontrastin takan mustalle lasiluukulle. Integroitu Wi-Fi-moduuli tekee takan ohjaamisesta helppoa, olit sitten missä tahansa. Takassa on viisi eri käyttötasoa, joista taso 1 on hiljainen taso ilman puhallinta. Kaukosäädin tulee takan mukana. Aduro P1.4-mallissa on myös sisäänrakennettu kiertotuuletin, jota voidaan säätää tarvittaessa.

Aduro P1.4 voidaan asentaa kahdella eri tavalla. Savuputken voi johtaa takahormiliitännästä joko taakse- tai ylöspäin. Takka on varustettu ulkoisella ilmansyötöllä, mikä tarkoittaa sitä, että palamiseen tarvittava ilma tuodaan ulkoa suoraan takkaan. Aduro P1.4 on ilmatiivis, joten voit asentaa sen minne vain.

Aduro P1.4:n edustalle on saatavana erikoissuojalevy. Suojalevy on kaksiosainen, ja sen toinen osa asetetaan takkauunin eteen. Se on helppo irrottaa ja puhdistaa molemmilta puolilta.

Teho

Nimellisteho

8 kW

Tehoalue

3-8 kW

Lämmitysala

30-140 m2

Hyötysuhde

> 91 % (2,8 kW) / > 90 % (8 kW)

SEER

85 %

Energiatehokkuusindeksi

126,5

Energiatehokkuusluokka

A+

Käyttöjännite

55-160W

Hormin veto

EN14785 mukainen. 10-14 Pa / kylmä uuni.

Pelletit

Pellettiuunissa tulee käyttää vain vaaleita Ø6 mm:n pellettejä, joiden pituus on enintään 30 mm ja laatuluokka ENplus-A1. Lue lisää pellettisuosituksistamme täällä.

Puupellettikapasiteetti: 15 kg

Sovellus

Sovellus on yhteensopiva iOS 9:n ja sitä uudempien versioiden sekä Android 4.1:n ja sitä uudempien versioiden kanssa.

Hyväksynnät

EN14785, CE & Ecodesign

Download

Aduro P1 -takkauunin käyttöohjeet, klikkaa tästä.

Mitat

Hormiliitäntä, halkaisija takana

Ø80 mm

Ulkomitat (KxLxS)

110,09 x 53,3 x 54,35 cm

Etäisyys lattiasta takahormiliitännän keskelle

Noin 18,5 cm

Paino

95 kg

Mitat

Etäisyys palavaan materiaaliin

Taakse

 

30 cm

 

Sivuille

 

30 cm

 

Suojaetäisyys huonekaluihin

 

80 cm

 

Huomaa, että tulisijan liittäminen savupiippuun on tehtävä voimassa olevien lakien ja sääntöjen mukaisesti. Savuputken on oltava CE-merkitty, ja savuputken suojaetäisyyksiä on noudatettava.

Suojaetäisyys palavaan materiaaliin

TOP