Meillä on oikea lämmönlähde sinulle

Haluatpa tehokkaan pellettiuunin, mukavan takkauunin tai hybridiuunin, jossa yhdistyvät ne molemmat, meillä on ratkaisu sinulle.

LEARN MORE

Kapea takkauuni, joka mahtuu pieniin tiloihin

Aduro 22 -sarja koostuu kapeista ja tyylikkäistä takkauuneista, jotka sopivat lyhyen syvyyteensä ansiosta täydellisesti huoneisiin, joissa on rajallisesti tilaa.

LÆS MERE HERE

Aduro Fire Ball Aduro ulkotakka

Nuotio pihalla tai terassilla

Aduro Fire Ball ja Aduro Ulkotakka luovat kodikkaan tunnelman valoisina kesäiltoina. Anna liekkien lämmittää tai valmista ruoka avotulella.

Lue lisää

Täydellinen kori polttopuille

Täydellinen polttopuukori helpottaa polttopuiden kantamista ja toimii hienona sisustuksena uunisi vieressä. Löydä täydellinen kori kotiisi.

Lue lisää

Polta viisaasti, säästä jopa 40%

Lisää puita, sytytä ja anna patentoidun Aduro-Tronic Automatiikan hoitaa loput. Tämä riittää, jotta saavutetaan optimaalinen poltto ja vähennetään puun kulutusta jopa 40%.

Tämä ei helpommaksi muutu.

Download

Kaikki puuta polttavasta kamiinasta

Oletko epävarma kamiinan sytyttämisestä? Tarvitsetko opastusta siihen, mikä polttoaine on kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin? Nettisivuilla tips.adurofire.com löydät artikkeleita ja hyviä neuvoja kamiina käyttöön. Kamiina käyttö voi olla myös helppoa ja hauskaa.

Read more