Meillä on oikea lämmönlähde sinulle

Haluatpa tehokkaan pellettiuunin, mukavan takkauunin tai hybridiuunin, jossa yhdistyvät ne molemmat, meillä on ratkaisu sinulle.

LEARN MORE

Aduro 17

UUTUUS: Aduro 17

Aduro 17 -takkauunin suuret lasipinnat tarjoavat esteettömän näkymän liekkeihin. Suuret lasipaneelit ja uudet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat antavat takkauunille elegantin ilmeen.

Read more

Polta viisaasti, säästä jopa 40%

Lisää puita, sytytä ja anna patentoidun Aduro-Tronic Automatiikan hoitaa loput. Tämä riittää, jotta saavutetaan optimaalinen poltto ja vähennetään puun kulutusta jopa 40%.

Tämä ei helpommaksi muutu.

Download

Aduro Smart Response

Aduro Smart Response

Vähemmän puuta ja puhtaammat savukaasut, kun käytät älykästä Aduro Smart Response lämpötila-anturia. Aduro Smart Response on ensimmäinen applikaatio puuta polttaville kamiinoille. Applikaatio valvoo, että kamiinaa poltetaan oikein ja puuta poltetaan optimaalisesti.

Download

Uusi esitteemme

 

Uusi esitteemme on täynnä uutisia, inspiraatiota, ideoita sekä runsaasti tyylikkäitä kamiinoita. Katso esite netistä ja nauti.

Hyvää käsittelyä!

Katso meidän nettimyynti

Alkuperäiset varaosat ja lisätarvikkeita voidaan ostaa suoraan Aduro nettikaupasta.

Download

Kaikki puuta polttavasta kamiinasta

Oletko epävarma kamiinan sytyttämisestä? Tarvitsetko opastusta siihen, mikä polttoaine on kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin? Nettisivuilla tips.adurofire.com löydät artikkeleita ja hyviä neuvoja kamiina käyttöön. Kamiina käyttö voi olla myös helppoa ja hauskaa.

Read more