• Kuvaus
  • Download

Aduro-tronic-automatiikka - koskee vain Aduro-takkauuneja

Minimaalinen panos - optimaalinen poltto

Uudet takkauunit polttavat puhtaasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, kun niitä käytetään oikein. Parhaan mahdollisen polton saavuttamiseksi ilmantuloa pitää säädellä joka kerta kun tulipesään lisätään puita. Tämä kuitenkin unohtuu usein päivittäisessä käytössä. Aduro-tronic-automatiikka säätelee ensi-ilmantuloa automaattisesti - sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin panna kuivia puita pesään, sytyttää tuli, ja aktivoida automatiikka. Tämä merkitsee vähemmän työtä ja parempaa polttoa. Aduro-tronic-automatiikka toimii kuin automaattivaihteinen auto, joka valitsee oikean vaihteen - ilmantulon - automaattisesti. 

Huomattava säästö

Jos takkauunia käytetään väärin, se merkitsee suurempaa puunkulutusta ja enemmän hiukkaspäästöjä. Omakotitaloalueilla tehdyt mittaukset osoittavat, että vääränlainen takkauunien käyttö merkitsee suuria hiukkaspäästöja savussa. Testit ovat osoittaneet, että väärä peltien säätö voi merkitä jopa 70 % suurempaa polttopuun kulutusta Aduro-tronic-automatiikalla varustettuun takkauuniin verrattuna. Hiukkaspäästöt polttopuukiloa kohden ovat 5-7 kertaa suuremmat, jos pellit ovat jatkuvasti sytytysasennossa. 

Aduro-tronic-automatiikan edut

  • parempi käyttömukavuus
  • edullisempi lämmitys - polttopuitten kulutus vähenee jopa 40 % (huomaa, että säästö riippuu siitä, käytätkö takkauunia oikein)
  • puhdas ja ympäristöystävällinen poltto - vähemmän hiukkaspäästöjä, pienempi polttopuitten kulutus
  • yksinkertainen mutta tehokas automatiikka

Aduro-tronic-automatiikka on vakiovarusteena kaikissa Aduro-takkauuneissa.

Aduro-tronic quick guide
Click here