Aduro 9

Aduro 9 on tyylipuhdas ja hienosti kaartuva kiertoilmatakkauuni. Sen kolme lasia antavat mahdollisuuden ihailla liekkejä monesta suunnasta, ja liekkien leikki tarjoaa aina uusia elämyksiä. Tehokkaan suojamekanismin ansiosta lasit pysyvät aina puhtaina tulisijaa oikein käytettäessä. Takkauunin pehmeät pyöristykset...Lue lisää

Haluatko ostoksille?

Voit ostaa takkauunin jälleenmyyjiltämme. Lista kaikista jälleenmyyjistämme löytyy täältä.

  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Tähän liittyviä tuotteita

Aduro 9 on tyylipuhdas ja hienosti kaartuva kiertoilmatakkauuni. Sen kolme lasia antavat mahdollisuuden ihailla liekkejä monesta suunnasta, ja liekkien leikki tarjoaa aina uusia elämyksiä. Tehokkaan suojamekanismin ansiosta lasit pysyvät aina puhtaina tulisijaa oikein käytettäessä.

Takkauunin pehmeät pyöristykset, yksinkertaiset detaljit ja upea viimeistely antavat sille ajattoman ilmeen. Takkauunissa on useita laadukkaita yksityiskohtia, kuten tulipesän muotoonvalettu vermikuliitti, valurautainen arina, upeat pyöristykset ja piilosaranat, jotka ovat sekä kauniit katsella että parantavat kestävyyttä. Aduro 9 on varustettu samalla tehokkaalla tulipesällä kuin muut Aduro-sarjan tulisijat, ja Aduro-tronic-automatiikan ansiosta se on helppokäyttöinen.

Aduro 9:n edustalle on saatavana erikoissuojalevy. Suojalevy on kaksiosainen, ja sen toinen osa asetetaan lattialle takkauunin eteen. Levy on helppo irrottaa ja puhdistaa molemmilta puolilta. Valikoimastamme löydät uuniisi myös tyylikkäitä vuolukivestä, kalkkikivestä ja hiekkakivestä valmistettuja koristepäällisiä. Se luo upean kontrastin mustaa uunia vasten ja varastoi lämpöä pitkään.

Tarvitsetko ulkoista ilmansyöttöä?

Aduro 9 on saatavana myös ulkoisella ilmansyötöllä varustettuna versiona. Tämä versio sopii erityisesti taloihin, jotka ovat hyvin eristettyjä.

Koe Aduro 9 360 asteen näkymällä

Pääset nyt tarkastelemaan sitä paremmin. Saat paremman vaikutelman koko Aduro 22 -takkauunista älypuhelimellasi tai käyttämällä hiirtä, jos olet tietokoneella.

Teho

Nimellisteho

 

6,0 kW

 

Tehoalue

 

3-9 kW

 

Lämmitysala

 

30-140 m2

 

Hyötysuhde

 

> 80 %

 

SEER

 

70 %

 

Energiatehokkuusluokka

 

A+

 

Edut

✓ Kiertoilmakamiina

 

✓ Lasin tuuletuspuhallus

 

✓ Ensiöilma,toisiilma ja kolmoisilma

 

✓ Tuhkalaatikko

 

Laajennettu takku - klikkaa täst

 

Mitat

Hormiliitäntä, halkaisija päällä/takana

 

Ø150 mm

 

Ulkomitat (KxLxS)

 

95,8 x 50 x 44,7 cm

 

Etäisyys lattiasta takahormiliitännän keskelle

 

84 cm

 

Etäisyys savuputken keskeltä kamiinan takareunaan

 

19,3 cm

 

Hormiliitännän korkeus lattiasta

 

92,8 cm

 

Tulipesän leveys

 

40 cm

 

Polttopuun enimmäispituus

 

39 cm

 

Paino

 

93 kg

 

Mitat

Etäisyys palavaan materiaaliin

Taakse

20 cm

Sivuille

70 cm

Suojaetäisyys huonekaluihin

80 cm

Huomaa, että tulisijan liittäminen savupiippuun on tehtävä voimassa olevien lakien ja sääntöjen mukaisesti. Savuputken on oltava CE-merkitty, ja savuputken suojaetäisyyksiä on noudatettava.

Suojaetäisyys palavaan materiaaliin

Hyväksynnät

Joutsenmerkki, NS3058, CE, EN13240 & Ecodesign​​​​​

Download

Aduro 9 -takkauunin käyttöohjeet, klikkaa tästä.

TOP