handjobhd.orghandjob-sex.orgticklingclub.comextremefoot.net

Aduro ulkotakka - Täydellinen puutarhatakka

Luo lämpöä ja tunnelmaa puutarhaan Aduron uudella ulkotakalla, joka tekee terassistasi viihtyisän ja kodikkaan. Ulkotakan on suunnitellut palkittu tanskalainen arkkitehti Torben Madsen, ja se sopii täydellisesti leppoisaan yhdessäoloon ja lämpimistä kesäilloista nauttimiseen.

Takan kartiomainen muotoilu toimii kuin savupiippu, joka johtaa savun suoraan ylös, jolloin se ei haittaa ihmisiä. Suuri tulipesä antaa esteettömän näkymän liekkeihin.

Materiaalit

Ulkotakasta on saatavilla kaksi eri versiota, joista toinen on valmistettu mustasta laatuteräksestä ja toinen säänkestävästä teräksestä:

Aduro Fireplace, black
Aduro Fireplace, corten steel

Säänkestävä teräs eli corten-teräs saa ajan myötä sateen, tuulen ja auringon vaikutuksesta kauniin patinapinnan. Ulkotakan pinnalle muodostuu ainutlaatuinen ruostepinnoite, joka on erittäin kestävä. Molempien versioiden voidaan antaa seistä ulkona ympäri vuoden.

Patinoitumisen nopeuttaminen
Voit myös nopeuttaa ulkotakan patinoitumista. Valmista vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti ulkotakan pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.

Mitat (KxLxS): 124 x 60 x 58 cm 
Paino: 32 kg

Design

Ulkotakan muotoilusta vastaa tanskalainen arkkitehti Torben Madsen. Hän kuvaa ulkotakkaa näin:   

"Ulkotakassa hehkuvat kekäleet tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä illanviettoon. Keilanmuotoinen ulkotakka ja etulevy toimivat kuin savupiippu, ja sen ansiosta savu ei haittaa ihmisiä vaan nousee suoraan ylös. Ulkotakassa voi myös grillata suoraan puuhiilloksella. Takkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jonka korkeutta voi säätää kolmelle eri tasolle. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle. Ulkotakan dynaaminen muoto ja liekehtivän punaiset pinnat pukevat jokaista terassia ja puutarhaa - myös silloin kun takka ei ole käytössä."

Lisävarusteet

Ulkotakkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jossa on kolme eri korkeudensäätöä. Ritilä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on puukahvat. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle.

Grilliritilän löydät suoraan verkkokaupastamme.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Aduro Fireplace, corten steel