Tietoja Adurosta

Aduro kehittää, valmistaa ja markkinoi takkauuneja, joissa on moderni, tanskalainen muotoilu. Olemme vuosikausia erikoistuneet kehittämään huipputeknisiä takkauuneja, joissa noudatetaan nykyaikaisimpia ja kehittyneimpiä palamisperiaatteita. Emme tee kompromisseja tuotteiden laadun suhteen ja pyrimme aina yhdistämään teknisen ja esteettisen puolen kuluttajien vaatimuksiin käyttäjäystävällisyydestä. Euroopassa on asennettu yli 400.000 Aduro-takkauunia.

Aduro on terve ja vakaa yritys, joka on tehnyt hyvää tulosta usean vuoden ajan. Aduro onkin valittu Tanskassa ns. Gazelle-yritykseksi kokonaiset viisi kertaa. Gazelle-palkinto on Tanskassa jaettava yrityspalkinto nopeasti kasvaville yrityksille.

Aduro ja ympäristö
Valikoimastamme löydät tanskalaisarkkitehtien suunnittelemat modernit ja ympäristöystävälliset takkauunit. Helpotamme elämää ympäristöystävällisillä uuneilla, joissa tuli palaa puhtaasti ja mahdollisimman pienillä hiilidioksidi- ja hiukkaspäästöillä. Kaikissa Aduro-uuneissa on automaattinen ilmansyöttö, joka varmistaa puhtaan palamisen vaivattomasti. Kun puuta poltetaan oikealla tavalla, Aduro-takkauuni on hiilineutraali lämmönlähde – jokainen uunimme säästää ympäristöä keskimäärin 4 tonnin hiilidioksidipäästöiltä.

Lämmittäessäsi polttopuilla käytät uusiutuvaa energiaa, sillä puu sitoo hiilidioksidia kasvaessaan. Lahoavasta ja palavasta puusta vapautuu ilmakehään ainoastaan tuo sama hiilidioksidimäärä – ei enempää. Aduro huolehtii metsistä uudistamalla niitä kestävän metsänhoidon periaattein. Aduro omistaa suuria kestävästi hoidettuja metsäalueita, joiden arvioidaan tuottavan vuosittain 10 000 Aduro-takkauunin kulutusta vastaavan määrän puuta. Lue lisää Aduron kestävän metsänhoidon periaatteista täältä

Laatua houkuttelevaan hintaan
Niin Tanskassa kuin vientimarkkinoillakin Aduro tunnetaan laadukkaiden sekä yksinkertaisesti ja tyylikkäästi muotoiltujen takkauunien toimittajana. Tehokkuus ja kustannustietoisuus koko arvoketjussa tuotannosta kuluttajalle varmistaa sen, että kuluttaja saa hyvää laatua edulliseen hintaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia takkauuneja, jotka täyttävät kuluttajien vaatimukset muotoilun ja toiminnan suhteen.

Eurooppalaisen ympäristöpalkinnon voittaja 2018
Aduro on voittanut arvostetun European Business Award for the Environment -kilpailun kansallisen osakilpailun vuonna 2018. Palkinto myönnettiin innovatiivisesta ja kestävästä Aduro Hybrid -tuotteesta luokassa ”Kestävät tuotteet ja palvelut”. EU:n ympäristöpalkinto antaa tunnustusta Euroopan ympäristötietoisimmille yrityksille, ja sen tarkoituksena on edistää innovatiivisia ja kestäviä käytäntöjä. Lue lisää palkinnosta täällä.