Tietoja Adurosta

Aduro kehittää, valmistaa ja markkinoi takkauuneja, joissa on moderni, tanskalainen muotoilu. Olemme vuosikausia erikoistuneet kehittämään huipputeknisiä takkauuneja, joissa noudatetaan nykyaikaisimpia ja kehittyneimpiä palamisperiaatteita. Emme tee kompromisseja tuotteiden laadun suhteen ja pyrimme aina yhdistämään teknisen ja esteettisen puolen kuluttajien vaatimuksiin käyttäjäystävällisyydestä. Euroopassa on asennettu yli 400.000 Aduro-takkauunia.

Aduro on terve ja vakaa yritys, joka on tehnyt hyvää tulosta usean vuoden ajan. Aduro onkin valittu Tanskassa ns. Gazelle-yritykseksi kokonaiset viisi kertaa. Gazelle-palkinto on Tanskassa jaettava yrityspalkinto nopeasti kasvaville yrityksille.

Aduro ja ympäristö
Kaikki takkauunimme ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Heidän ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda moderneja ja ympäristöystävällisiä takkauuneja houkuttelevaan hintaan. Ympäristön huomioiminen on meille erittäin tärkeää ja siksi kaikilla takkauuneillamme on Joutsenmerkki. Tämä ympäristömerkki asettaa vaatimuksia muun muassa hiukkaspäästöille (<2 g hiukkasia / 1 kg polttopuuta), tehokkuudelle ja vastuulliselle tuotannolle.  Aduro on ainoa takkauunien tuottaja, jolla on valikoimassaan ainoastaan Joutsenmerkittyjä tuotteita. Ympäristöominaisuudet ovat maailmanluokkaa ja tuotteet ovat helppokäyttöisiä.

Ympäristöystävällisen palamisen varmistaminen on kuitenkin aina riippuvainen siitä, että käyttäjä lämmittää oikein. Oikealla puiden poltolla Aduro-takkauuni on hiilidioksidineutraali lämmönlähde – jokainen takkauuni säästää ympäristöä keskimäärin vuosittain noin 4 tonnin hiilidioksidipäästöiltä. Puhtaasti palavat takkauunit antavat jatkuvaa energiaa ja täydentävät erinomaisesti muita energiamuotoja.  

Laatua houkuttelevaan hintaan
Niin Tanskassa kuin vientimarkkinoillakin Aduro tunnetaan laadukkaiden sekä yksinkertaisesti ja tyylikkäästi muotoiltujen takkauunien toimittajana. Tehokkuus ja kustannustietoisuus koko arvoketjussa tuotannosta kuluttajalle varmistaa sen, että kuluttaja saa hyvää laatua edulliseen hintaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia takkauuneja, jotka täyttävät kuluttajien vaatimukset muotoilun ja toiminnan suhteen.

Eurooppalaisen ympäristöpalkinnon voittaja 2018
Aduro on voittanut arvostetun European Business Award for the Environment -kilpailun kansallisen osakilpailun vuonna 2018. Palkinto myönnettiin innovatiivisesta ja kestävästä Aduro Hybrid -tuotteesta luokassa ”Kestävät tuotteet ja palvelut”. EU:n ympäristöpalkinto antaa tunnustusta Euroopan ympäristötietoisimmille yrityksille, ja sen tarkoituksena on edistää innovatiivisia ja kestäviä käytäntöjä. Lue lisää palkinnosta täällä.

Gazelle-yritys vuosina 2011, 2012, 2013, 2014 ja 2015
Aduro on useana vuotena osoittanut huomattavan suurta kasvua ja hyviä taloudellisia tuloksia. Aduro on siten valittu Gazelle-yritykseksi kolmena peräkkäisenä vuonna. Vain joka viides Gazelle-yritys on päässyt listalle kaksi kertaa.