Valitsetko takkauunin, pellettiuunin vai hybridiuunin?

Haluatpa polttaa polttopuita, pellettejä tai molempia, Aduro voi tarjota käyttäjäystävällisen ja modernin takkauunin, joka vastaa tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Tästä voit lukea lisää erilaisista uunityypeistä. 

 

Miksi kannattaa valita Aduro-takkauuni?

Takkauuni merkitsee useimmille ihmisille viihtyisää tunnelmaa. Tanssivat liekit ja palava puun ritinä luovat miellyttävän tunnelman huoneeseen. Useimmilla takkauuneillamme on pohjoismainen Joutsenmerkki, joka tarkoittaa, että ne ovat markkinoiden vähiten saastuttavia takkauuneja. Kaikki Aduro-takkauunit on varustettu Aduro-tronic-automatiikalla, joka säätelee ensisijaista ilmaa automaattisesti ja täysin ilman sähköä. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn polttopuista. Lisäksi Aduro-takkauuneille on tyypillistä tyylikäs pohjoismainen muotoilu, ja niitä on saatavana laaja valikoima jokaiseen makuun.

TUTUSTU TAKKAUUNIEMME VALIKOIMAAN

 

Miksi kannattaa valita Aduro-pellettiuuni?

Pellettiuuni ei anna samaa viihtyisyyttä kuin tavallinen takkauuni, mutta sen etuna on teknologia. Voit kuitenkin hyötyä pellettiuuniin sisältyvästä teknologiasta: Pellettiuuni antaa mahdollisuuden säätää huonelämpötilaa, ja voit säätää sitä puhelimeltasi ja automaattisen palamisprosessin ansiosta saat puhtaamman palamisen ja suuremman tehokkuuden perinteiseen takkauuniin verrattuna. Lisäksi saat jatkuvasti näkymän liekkeihin, mutta sinun ei tarvitse käyttää polttopuita. Jos valitset Aduron takkauunin, saat paitsi pellettiuunin modernissa skandinaavisessa muotoilussa mutta myös parhaan mahdollisen lämpömukavuuden ja mahdollisuuden polttaa takkaa päivällä ja yöllä. 

TUTUSTU PELLETTIUUNIEMME VALIKOIMAAN

 

Miksi kannattaa valita Aduro-hybridiuuni?

Hybridiuunissa yhdistyvät kaikki takkauunin ja pellettiuunin parhaat puolet. Sitä voidaan käyttää klassisena takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja polttopuiden viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Pellettiuunilla saat lisäksi mahdollisuuden asettaa uunin tiettyyn huonelämpötilaan, voit tehdä ajastuksia ja paljon muuta. Voit polttaa takkaa yön yli ja lämmittää talon, kun et ole kotona. Aduro-hybridiuunilla saat siten erittäin hyvän käyttäjäystävällisyyden ja edistyneen tekniikan tyylikkäässä, pohjoismaisessa muotoilussa.

TUTUSTU HYBRIDIUUNIEMME VALIKOIMAAN

TOP