Valitsetko takkauunin, pellettiuunin vai hybridiuunin?

Riippumatta siitä, haluatko käyttää polttopuita, pellettejä vai molempia, Aduro tarjoaa käyttäjäystävällisen, modernin ja ympäristöystävällisen uunin, joka täyttää toiveesi ja tarpeesi. Tästä voit lukea lisää erilaisista uunityypeistä. 

 

Miksi kannattaa valita Aduro-takkauuni?

Takkauuni merkitsee useimmille ihmisille viihtyisää tunnelmaa. Tanssivat liekit ja palava puun ritinä luovat miellyttävän tunnelman huoneeseen. Kun valitset Aduro-takkauunin, saat yhden markkinoiden puhtaimmin palavista uuneista, koska kaikki Aduro-takkauunit on varustettu Aduro-tronicilla, joka automaattisesti ja täysin ilman sähköä säätelee ensiöilmaa. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn puusta. Lisäksi Aduro-takkauuneille on tyypillistä tyylikäs pohjoismainen muotoilu, ja niitä on saatavana laaja valikoima jokaiseen makuun. 

TUTUSTU TAKKAUUNIEMME VALIKOIMAAN

 

Miksi kannattaa valita Aduro-pellettiuuni?

Pellettiuuni ei anna samaa viihtyisyyttä kuin tavallinen takkauuni, mutta sen etuna on teknologia. Voit nimittäin asettaa uunin tiettyyn lämpötilaan ja ohjata sitä matkapuhelimella, jos uunissa on integroitu Wi-Fi-ohjaus. Lisäksi saat uskomattoman puhtaan palamisen tavalliseen takkauuniin verrattuna, koska prosessia ohjataan automaattisesti. Lisäksi saat jatkuvasti näkymän liekkeihin, mutta sinun ei tarvitse käyttää polttopuita. Aduron pellettiuunin avulla saat siten pellettiuunin modernissa pohjoismaisessa muotoilussa, joka antaa parhaan mahdollisen lämpömukavuuden ja mahdollistaa lämmittämisen yön yli hyvällä omallatunnolla.

TUTUSTU PELLETTIUUNIEMME VALIKOIMAAN

 

Miksi kannattaa valita Aduro-hybridiuuni?

Hybridiuunissa yhdistyvät kaikki takkauunin ja pellettiuunin parhaat puolet. Sitä voidaan käyttää klassisena takkauunina, jossa on miellyttävän tunnelman luovat liekit, äänetön käyttö ja polttopuiden viehätys. Saat aina lämpöä, vaikka sähköt katkeaisivat. Pellettiuunilla saat lisäksi mahdollisuuden asettaa uunin tiettyyn huonelämpötilaan, voit tehdä ajastuksia ja paljon muuta. Voit siksi hyvällä omallatunnolla polttaa takkauunia yöllä tai lämmittää talon, kun et ole kotona. Aduro-hybridiuunilla saat siten erittäin hyvän käyttäjäystävällisyyden ja edistyneen tekniikan tyylikkäässä, pohjoismaisessa muotoilussa.

TUTUSTU HYBRIDIUUNIEMME VALIKOIMAAN